|
Sayfaya git : 1, 2 |
Yazar |
Mesaj |
küboş
Site Sahibi
|
Konu: Geri: Doktorlar - Replikler Ptsi Haz. 16, 2008 10:40 am |
|
|
levent dosyalrı inceliyodur ve içeri hızlı bir şekilde ela girer
ela:ıı şey haldun hoca başhekimliği sana teklif etmiş levent:nerden duydun bunu ela:duydum işte teklifi kabul etmediğini de duydum levent:evet kabul etmedim
ela neden der gibi levente bakar
levent:çünkü çocuklarının babası olmamı bekleyen harika bir kadın var.
ela levente sarılır ve levette elayı alnından öper |
|
|
|
küboş
Site Sahibi
|
Konu: Geri: Doktorlar - Replikler Ptsi Haz. 16, 2008 10:44 am |
|
|
64. BÖLÜM FRAGMANDAN
SUAT:ben sensiz yasayamam ne olursa olsun senden ayrilmayacagim
ARSLAN:tek bildigin capkin erifin biri oldugum
SUAT:baana soylemediyin birseymi var zenan
ELA:yani hic bir zaman cocugum olaamayacaak ZENAN:ben gercekten cok uzuldum
ZENAN:hamileyim SUAT:zenan bu harika bir haber
HALDUN:insanlarin hayatini kurtariyoruz ama kendi derdimize merhem bile olamiyoruz
ELA:evlenmeye hazir deyilim levent |
|
|
|
küboş
Site Sahibi
|
Konu: Geri: Doktorlar - Replikler Ptsi Haz. 16, 2008 10:46 am |
|
|
Ela:Evlenmeye hazır değilim Levent... Levent:Şaka yapıyorsun herhalde... Levent:Seh şaka yapmıyosun ciddisin Ela gider.Ama Levent mahvolur... ............................................................ Zenan&Suat Sahnesinden... Z:Bak sana bişi söylicem ama sevinmiyceksin..Iıı yani fazla sevinmiyceksin S:Tamam Zenan hadi söyle artık.. Z:Hamileyim S:(Bakakalır)Ne hamile...sen hamile misin zenan.çok güzel bi haber bu.. Z:bak sevinmiyceğene söz vermiştin S:o bu haberi duymadan önceydi..Çocuğumuz olucak.Anne ve baba olucaz Z:hayır bu çocuk doğmuycak ve bizde anne baba olmıcazz |
|
|
|
küboş
Site Sahibi
|
Konu: Geri: Doktorlar - Replikler Ptsi Haz. 16, 2008 10:47 am |
|
|
ARSLAN JÜLİDE SAHNESİNDEN ....
JÜLİDE:seni gerçekten tanımadığımı söyledin.Bende yaşadığın yeri görmeye karar verdim.Arslan yattığı yerden belli olur derler
ARSLAN:Bende ısrarla umudu kesmediğim birinin gelmesini bekliyordum...Hoşgeldin.Girsene...
JÜLİDE:Yemek pişirmeye bu kadar meraklı olduğunu bilmiyordum
ARSLAN:Aslında pekte meraklı değilim.Ayrıca benim senin bilmediğin bir sürü özelliğim olduğuna eminim.Beni mutfağa sokmak öyle kolay değildir.Buna değecek biri olması lazım.Bak bakalım beğenicekmisin?Nasıl?
JÜLİDE:Mükemmel
ARSLAN:Biliyormusun bi kadına ilk kez yemek pişiriyorum
|||SALONDA|||
JÜLİDE:gerçekten evlinicektim
ARSLAN:Peki yanlış bi karar mı olucakmış?
JÜLİDE:Öyle görünüyor... |
|
|
|
küboş
Site Sahibi
|
Konu: Geri: Doktorlar - Replikler Ptsi Haz. 16, 2008 10:49 am |
|
|
-------------------------------------------------------------------------------- julide:gerçekten evlenecektim bunu gerçekten yapardım .pişman olucaktım vee hayatım boyunca hep yanlışmı yaptım diye düşünecektim arslan:yanlışmı yapıcakmışsın peki=? julide:hıhı...öyle görünüyor VE MUHTEŞEM ÖPÜŞME |
|
|
|
küboş
Site Sahibi
|
Konu: Geri: Doktorlar - Replikler Ptsi Haz. 16, 2008 10:50 am |
|
|
Z:Ya durmasana E:Şimdi leventle konuşmak istemiyorum Z:Leventten neden kaçmaya başladın sen E:Kaçmıyorum evlilik hazırlıklarıyla çok üstüme geliyor boğuluyorum biraz A:Kızlar üçünüzde çok berbat görünüyorsunuz en son ne zaman bir yatakta doğru düzgün uyudunuz söyleyin bakalım ZEY:Şuan bir yarışmadayız arslan bey o yüzden hastanede kalıyoruz A:Biliyorum hatta sevgili asistanım bu yüzden benimle hiç ilgilenmiyor ZEY:Sizde bir süre hastanede yaşamayı denemelisiniz inanılmaz bir deneyim kendimi kuvvetli ve canlı hissediyorum beynim tıkır tıkır çalışıyor kendimi hiç bu kadar zinde hissetmemiştim A:Eee ödül var mı peki ZEY:Var ama fikret hanım ne olduğunu söylemiyor A:Aaa ZEY:Olsun ödül her neyse onu kazanmayı çok istiyorum E:Ödül önemli değil önemli olan benim kazanacak olmam Z:Kalleş M:Ben çağrı almadım neden kimse beni çağırmadı ZEY:Neden sana yardım edelim ki biz rakibiz M:Centilmence yarışmak denilen birşey var zeynep ZEY:Bu yarışma benim hayat enerjim zaferde benim olucak
ZEY:Kim önde gidiyor M:Zenan Z:Şaşırdınız mı ZEY:26 puan geridemiyim imkanı yok tekrar hesapla girdiğim bütün ameliyatlara ne oldu Z:İzlemek sadece 3 puan doğru dürüst puan istiyorsan ameliyatı kendin yapacaksın ZEY:Yapmak istiyorum ama bir türlü bana bırakmalarını sağlayamadım M:Herşeyi devletten beklemeyeceksin ameliyata zorla dahil olucaksın Z:Kaderin iplerini kendin eline alıcaksın
ZEY:Hasan sabah erkenden tüymüş hiç konuşamadık ama bütün gece arslan beyin telefonundaki mesajlar deyip durdu acaba ayla arslan beye mesaj atmış olabilir mi heyy uyanın dediğimin tek kelimesini bile duymadınız değil mi E:Hasanla ilgili birşeyler dedin ZEY:Hasan ayla ve arslan beyle ilgili birşeyler olmuş sizede birşeyler olmuş Z:Uykusuzuz L:Ela günaydın ZEY:Günaydın L:Kızlar ben elayı beş dakikalığına çalıyorum ZEY:Hıhı E:Ne oldu L:Şimdi görürsün |
|
|
|
küboş
Site Sahibi
|
Konu: Geri: Doktorlar - Replikler Ptsi Haz. 16, 2008 10:50 am |
|
|
levent:senin sevgin çoktan bitmiş ------- fikret:burdayım annecim ------- suat:ailem de çok önemli ama ben seni seçtim ------ suat:sen bir annesin ve biz de büyük bir aileyiz ------- suat:sen mükemmel bir anne olabilisin Zenan ------ ayla:aramızda bir şey geçmedi hasan:o zaman niye üyle iğrenç mesajlar attın ----- levent:beni seviyor musun |
|
|
|
küboş
Site Sahibi
|
Konu: Geri: Doktorlar - Replikler Ptsi Haz. 16, 2008 10:51 am |
|
|
66.BÖLÜM SÜRPRİZ SEZON FİNALİ FRAGMANI: Levent(elaya):Ya bu defa sırlarını paylaşacak kadar bana güvenirsin yada istediğin gibi bu ilişki böylece bitip gider
Burcu(levente):Ben senden çok hoşlanıyorum
Ela(levente):Nasıl bu kadar hızlı olabiliyorsun seninle her ayrıldığımızda ikinci günü bile beklemeden kendine bir kadın bulmayı nasıl başarabiliyorsun
Hasan(zeynebe):Ben sana aşık oldum
Filiz:Zenan hamileymiş Mine:Nee
Zenan(suata):Çok sevineceklerini düşündüğün için mi söyledin ailene hamile olduğumu bak mine tebrik etmeye gelmiş
Jülide(arslana):Yalnız başına ölüceksin ve bunu hakediyorsun arslan |
|
|
|
|